2012-04-09 | 20:02:06

Frusen äggtoddy

Gjorde en passionfruktspaj med kokosmaräng i mitten på veckan och sen fortsatte jag lite på passionsfrukttemat och gjorde en frusen äggtoddy toppad med passionsfrukt.
Här kommer receptet:


4 portioner

4 äggulor
1 dl socker
2 msk grädde
1 msk rom/punsh
2 passionsfrukter

Vispa gulor och socker fluffigt
Vispa i grädden och rör i rom eller punsh
Fördela i 4 små glas och frys in i 3 timmar
Dela passionsfrukterna och kröp ur köttet och fördela på äggtoddyn.
Servera direkt.




(Bilden är lånad å som synes behöver man inte garnera med passionsfrukt utan man kan ta det man tycker om)



Missa inte sista avsnittet ikväll av 30 grader i februari. Svt1 21.00


Kommentarer


DATUM: 2012-04-10 TID: 10:56:28
Farmor

Det smakade otroligt GOTT!! Tack så mycket för igår!! KRAMIS!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback