2009-02-27 | 12:48:06

Bara shopping

ja, det blir inget fiske idag. Bara massa shopping.
Har kommit hem från Ström nu, eller inte hem för jag sitter på Björkan. Blev senare än planerat eftersom vi var tvungna att vända om eftersom jag inte visste om jag dragit ur plattången eller inte. Måste skaffa timer åt den..

Vi var först på Backlunds och där köpte min underbara älskling nya jaktbyxor och ett nytt underställ till mig:) Sen gjorde vi en del andra affärer också. Bland annat fick jag tag på smyckesträdet på dollar. Har dock inte hittat en kruskavel än. Kanske finns det på Ica i Dorro? Dit ska vi på ett tag. Ska hälsa på syrran och även hinna med bolaget.

Jag har inte borstat tänderna idag. ÄCKLIGT! Vårat vatten var brunt.. Ringde vaktmästarn och han kollade upp det och ringde sen åter och sa att det var en vattenläcka i hela hoting. Jobbigt. Hade duschat i vattnet och även kokat både kaffe och te..


Nu ska jag leta reda på nått recept på nån god middag vi kan äta ikväll.


puss




        2009-02-27 | 08:27:54

shopping/fiske

Strålande väder idag. Dock aningen kallt. Åker till ström nu och hoppas att det är lite varmare när vi kommer tillbaka så vi kan fiske lite.

Per är redan vaken vilket gör det väldigt stressigt för mig.. Hade ju haft mer tid på mig om han sovit ett tag till:P



        2009-02-26 | 22:14:46

yes yes

Ikväll fann vi datakabeln på Björkan. Framöver kommer det bilder.

I morgon åker vi till Ström. Jag hoppas på ett vitt smyckesträd och en kruskavel. När vi kommer hem tar vi skoter och beger oss ut på sjön för att dra nån abbarrrrrr:D



        2009-02-26 | 17:23:12

Pyssel

Per ligger på soffan och tar sig en lur efter middagen. Jag funderar på att gå ut till köket och göra några ljus. Börjar nämligen sina lite i mitt förråd.

Ååh, vad jag saknar att kunna lägga upp bilder..... måste verkligen leta!



        2009-02-26 | 12:36:02

Tävling


 Jag tävlar hos Frida och Pricken om ett (1) valfritt namn eller väggord! Bokstäverna som är ca 5 cm höga är handgjorda av Frida själv. Fina att sätta på t ex barnens dörrar, perfekt födelsedags- eller doppresent! Vinnaren väljer själv färger och mönster efter vad som finns att tillgå. Vill du också tävla så gör det HÄR!



        2009-02-26 | 12:11:35

beslutsångest

Nu skiner solen igen. UNDERBART! Fick en liten längtan till bäverjakten nu när solen började skina och jag kollade på lite kort. Våren är väl bästa årstiden ändå? Fast nu när jag tänker efter så säger jag samma sak inför alla årstider..

Nu verkar det bli relativt fint väder i morgon. Ska man då inte utnyttja den dagen och sitta på en sjö och fiska? Samtidigt skulle jag verkligen behöva åka till Strömsund och handla lite. Snacka om beslutsångest. Kan ju inte lämna beslutet åt Per för då vet jag redan svaret. Det blir sjön oavsett om det är 20 minus och snöstorm. Vad ska jag göra?



        2009-02-26 | 11:18:21

Garderobsrensning

Städnignen började med att jag skulle hä in tvätten(den jag tvättade till sena natten igår) i garderoben. Där tog det stopp och jag rev ut hela garderoben och började rensa. Detta var ett måste då det var kaos i garderoben(fult ord förövrigt). Resultatet blev en kasse med kläder som min syster ska få. De måste ha krymt i tvätten, PUNKT!

Nu ska jag börja dammtorka..




        2009-02-26 | 10:16:59

glassbilen

Igår under middagen hörde vi glassbilen. Kändes som man blev 5 år igen. Vi tittade på varann och gapade och till slut sa Per "ta min plånbok och spring".
Jag sprang och som tur var åt rätt håll så nu har vi glass i frysen. Undra om jag ska ta en glass innan jag sätter igång och städar? Eller kanske man ska ta en efteråt som belöning?



        2009-02-26 | 09:45:01

veckans bästa låt

Jag är en radiolyssnar för tillfället. Den bästa låten som spelas just nu är:



        2009-02-26 | 09:30:08

sött värre

Alldeles nyss var det ett frieri i radion och det var sååå gulligt.


Idag ska jag städa. Hade tänkt göra det imorgon men då ska jag ha en ledig tag och bara umgås med min prins:)



        2009-02-25 | 16:05:17

Mellan turerna

Mellan turerna ner till tvättstugan kanske vi ser en film ikväll. Fick nämligen hem Patrik 1,5 tidigare i veckan.



        2009-02-25 | 14:48:51

Förresten..

Fick precis ett sms från min sambo. På fredag ska han vara ledig. Jag tittar ut och ser hur underbart väder det är ute och drömmer mig bort till fredag då förhoppningsvis är samma fina väder så vi kan sitta på en sjö och dra fina fiskar:)

Och förresten(igen), på lördag ska vi på fisketävling. Hoppas vädret även då är fint så vi slipper frysa på skotern och sjön.




        2009-02-25 | 14:46:11

Fyndat

Var på Ica nyss och hittade en blomma. Den såg lite risig ut och var därmed på rea. Inbillade mig att den såg risig ut för att den stått inne i butiken och inte fått något solljus. Nu har jag rensat bort allt det risiga och satt den i en snygg kruka så nu ser den superfin ut. Hoppas det håller i sig mer än några veckor:P


Det fattas just nu massa bilder på bloggen. Kameran är iaf lagad och massa kort har knäppts. Dock är sladden till datorn fortfarande försvunnen:P Men så fort vi letat fram den blir det bilder på bloggen igen.


Har gjort iordning några matlådor åt min sambo nu så han inte behöver svälta när han är på jobbet.
Ikväll är det tvättstugan som gäller..




        2009-02-25 | 12:28:51

Resultatet

Resultatet av hårfärgningen blev misslyckad. Syftet var att få bort utväxten men det blev bara mer tydlig nu. Usch.
Den 9 april är skärtorsdag och inleder påsken. Snälla Ida kom hem då och hjälp mig med mitt hår;)



        2009-02-25 | 11:22:06

Våran familj

I min och Pers familj ingår Martina, Kodjo och Hanna. Direkt när Per kommer hem måste jag fråga ut han hur det var i morse:)

Just nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att få skölja ur den och ta en lång dusch.

Tror nog inte jag kan vänta tills Per kommer hem. Måste in på hemsidan och spana..



        2009-02-23 | 16:15:32

Taktapet

Är rejält sugen på en taktapet. Hade varit den perfekta lösningen på problemet i fick efter att vi målat. Färgen från taket följde nämligen med när vi drog bort maskeringstejpen så nu ser det ganska styggt ut.
Dock verkar taktapeter vara svindyra så kanske någon vill sponsra mig? Eller kanske någon helt enkelt vill komma och måla motivt för hand åt mig?:P





        2009-02-22 | 19:05:08

Att köpa

Tur det är löning nästa vecka så man får shoppa loss igen.

Just nu är jag ute efter följande:

¤ Digital kökstermometer. Spanat runt lite och hittat den perfekta på Ikea och dit beger vi oss snart så då ska den inhandlas.
¤ Kruskavel. Kan det finnas på Dollar månne? Annars får jag googla och köpa en via nätet.
¤ Smyckesträd som enligt tips ska finnas billigt på Dollar. TOPPEN!
¤ Tyg till ett förkläde jag tänkt sy. Tyget ska inhandlas på Ikea.
¤ Cellofan. Finns garanterat på Panduro i Östersund/ Hobbyboden. Ska dock kolla på Panduro på Birsta också då det kan tänkas finnas där.
¤ Rundstavar i olika storlekar till hemligt pyssel. Vars hittar man rundstavar?



        2009-02-22 | 11:30:09

Sortering

Nu ska jag strax i väg på sorteringen med massa skräp igen. Hur kan det bli så mycket så fort? Ibland har jag så stor lust att skit i allt vad sortering heter och bara kasta allt i soporna..
Ska vänta några minuter till innan jag går så affären hinner öppna så jag kan gå dit när jag liks är på språng.



        2009-02-22 | 08:47:04

Hoppa i sängen

Tror jag ska hoppa i sängen så min sambo vaknar. Är tråkigt att vara vaken själv..




        2009-02-21 | 21:32:14

Shit va

Ja, shit va jävla mycket skit det var i melodifestivalen ikväll.
Hur kunde Molly gå vidare? PINSAMT! Fattades bara "jag tackar Gud(arna)"
Bästa(?) låten var ju Alla. Mest troligt pga att man inte förstod ett enda ord.
Ska inte klaga egentligen för jag var inte med och röstade. Framför bara en åsikt..l



        2009-02-21 | 08:14:04

Morgonmänniska

Igår drack vi Asti och tittade lite på Let´s dance. Sen skulle vi se Saw 5 men efter typ 20 min somna jag. Får se klart den nån dag nästa vecka istället.

Jag är redan vaken. Sällan jag sover längre än 8 på morgonen men då somnar jag tidigt på kvällarna istället. Tvärtom för min sambo som igår kom hem vid 3 så han lär nog sova några timmar till.



        2009-02-19 | 19:09:21

samma samma

fast annorlunda.

Idag har jag gjort samma sak som igår.


I morgon är det kortdag på jobbet. Sen hem och städa undan och sen ligga i soffan och vila ås man är pigg till kvällen.



        2009-02-18 | 16:44:11

ny hårfärg

I eftermiddag har jag, syster och Enzo(ovetandes då han sov) gjort stan. Det blev ny hårfärg till mig som jag ska be min sambo om hjälp med det på fredag.

Nu ska jag äta mat. Tror mamma bjuder på mackisar idag.




        2009-02-17 | 10:15:26

Efter 10

Igår och idag tittade/tittar jag på Efter 10. Är mycket om Knutby och det är faktiskt väldigt intressant. Just nu är det en mamma som har två barn inom församlingen som talar.
Kanske måste jag sätta mig ner och studera det här med Knutby lite mer?
Måste dock stick klart en mössa först..



        2009-02-16 | 11:11:52

att göra

Har nyss kommit hem från affärn. Nu är det städning som gäller. Hamnade vi datorn istället för det är grymt mycket plockaundanstädning som gäller idag och det är dötråkigt.
Efter städningen ska jag iaf baka några goda muffins.




        2009-02-16 | 10:36:22

Upptäckter

Per har länge ställt frågan "hur mycket smycken har du egentligen?"
Ganska mycket såg jag nu när jag var tvungen rensa lådan med alla smycken i jakt efter ett speciellt halsband. Halsbandet hittade jag inte men gjorde upptäckten att jag hade mycket smycken, silverputs måste inhandlas och ett smyckesträd måste skaffas. Tror jag ska göra ett själv istället för att köpa ett. Måste hitta ett ställe där de säljer rundstavar.

En annan upptäckt jag gjorde nyss var när jag blåste håret och såg vilken jäkla utväxt jag har. I veckan blir det ny hårfärg!



        2009-02-16 | 09:01:39

Gnällkärring

Nu ska jag ringa till presentkorttorget och klaga klaga och klaga. Jäkla skitföretag!



        2009-02-15 | 19:17:47

Favoritmix

OLW´s favoritmix är min lilla favorit just nu.




        2009-02-15 | 18:49:50

Skoterutflykt

Idag packade vi en väska full med godsaker och åkte skoter uppe på berget. Där mötte vi F och M som satt och myste vid en brasa så vi slog oss ner där och mumsade i oss. Mycket trevligt och fint väder. Dock aningen kallt på hemvägen.





        2009-02-13 | 11:22:17

Kvällspromenad

Igår såg jag självklart på hockeyn. Efter det tog Per och jag en promenad i de friska vädret. Jag höll på förfrysa.

NU: Städa och ta ett viktigt beslut..



        2009-02-12 | 12:34:39

dagens info

Idag gör jag ingenting. Var på ica och handlade vid öppningstid så nu har vi mat tills på tisdag. Nice!
Hade tänkt storstäda idag men då kom jag på att jag har tvättid ikväll så då orkade jag inte:P
Ska städa i morgon istället.

Persiennen (hur fan stavas det?) har gått sönder så den går inte dra upp. Jag började skruva i den men det slutade med ett hål rätt ut så jag får vänta tills min händiga man kommer hem och fixar det.


Helgen ville jag fiska efter att jag sett vädret. Per var tveksam då skoterföret just nu är kasst. Sen trodde han inte att det var mycke fisk på hugget nu heller. Jag var sugen på att fiska där bilden till headern är tagen..


puss hej



        2009-02-12 | 09:13:16

Sabai

Lite dyrt, men jäkligt gott! När vi först luktade på det så trodde vi det skulle smaka ganska mycke vin men vi hade fel. Supergod, ni måste prova!





        2009-02-11 | 13:09:11

Tillbaks

Nu måste jag ta tag i bloggandet igen när Petra varit så supersnäll och gjort min design.
Sen med ny dator och ett splitternytt modem(som jag SJÄLV installerat för 5 min sen) kan man ju inte annat än börja bloga igen:)




        2009-02-07 | 10:28:51

noll blogglust

Har haft noll lust att blogga de senaste dagarna. Inte ens orkat logga in..
Nu har vi ny dator så självklart bloggar jag lite för att försöka bli van de nya tangenterna:)
Datorn är GRYMT snygg!


Ikväll blir 3 rätters middag och skumpa!



        2009-02-04 | 17:20:39

Underlivets månad

Februari ska tydligen vara underlivets månad. Detta har jag snappat upp via radion i morse.




        2009-02-03 | 14:01:59

Sy gardiner

Nu tänker jag sy gardiner. Efterso det är tulpanernas tid blir det ett tyg med tulpaner på.



        2009-02-03 | 12:44:25

Längtan

guuu va jag längtar tills vi får nydatorn!



        2009-02-03 | 12:19:24

ingen rubrik

Det blev ingen rubrik idag för jag kom inte på nån.

Har gått runt i lägenheten idag och dammtorka alla ställen man oftast skiter i annars då man dammtorkar. Tråkgöra!
Sorterat tvätten så klockan 14.00 ska jag tvätta 3 maskiner. Mer hinner jag inte ta idag, får ta resten i slutet på veckan.


Ikväll ska jag laga Saras orientaliska gryta. Både Per och jag tycker det är supergott!




        2009-02-02 | 09:24:46

Ny dator

Igår beställdes en ny dator.
Det trådlösa internet slutade fungera så vad göra?



        2009-02-01 | 09:49:20

Skitkort

Blev bara skitkort igår.

Nu ska jag fika och sen duscha.
Det är typ dagens planer. Känn ingen stress typ... typtyptyp

RSS 2.0