2007-06-28 | 12:14:19

Allmänt 070628

Väntar just nu på att kakorna jag har i ugnen ska gräddas klart. Sen blir det nog damsugarn en sväng. Stryka tvätten måste jag också göra om jag ska ha nånstans att hänga tvätten på som jag ska tvätta ikväll.


Håller typ på bryta ihop. All mygg tar snart död på mig. Fattar inte hur vi kan ha så oerhört mycke mygg i lägenheten när vi inte haft en dörr eller ett enda fönster öppet på över en vecka?!  Har ju inte fått sova på 2 nätter nu pga detta så idag gick jag och köpte nå myggtjosan på ica. Fungerar inte det så badar jag fan i bäckolja. USCH!!!!!
I morgon är älsklingen ledig=) och sen på lördag så far han nog och är borta i minst 2 veckor:( Då blir jag ensam.. men jag har ju myggen..........
puss hej

        2007-06-25 | 21:05:30

Allmänt 070625

Hej hallå.


Vi var som vanligt hos momma å morfar på midsommaraftonen. Uppe redan 8 morgonen efter trots sent festande. Var kvar i avaträsk till klockan 2 och sen drog vi ut och fiskade. Jag vart så trött och less på fisket och sen frös jag som en gris så jag tjata mig hem så vid 2-tiden på natten fick jag komma hem och lägga mig.


Jobbar på dagis mån, tis den här veckan och sen hoppas jag på att få vara ledig så jag får vara lite med Per innan han far. Han åker på lördag och är borta minst 2 veckor. Det är okul!Jag har nyss sett Extreme home makeover och gråtit som en bebis:P

Nu ska jag ta och ställ inför i morgon och sen sova.


Puss hej        2007-06-14 | 16:18:49

Allmänt 070614

En dag kvar att jobba och sen får man fara hem till Hoting över helgen. Ska bli döskönt!


Till hösten ska jag nog fara och titta på LW. Det kommer va bra att ha nånting att längta till när sommaren är över. Jag ska åka med Pers släktingar. Per fick inte följa med men han ville inte heller:P
Idag har dom skickat mitt paket från Ellos. Var ju säkert mer än 2 veckor sen jag beställde.


Nu ska jag duscha.

Puss hej
        2007-06-13 | 20:32:00

Tips!

Idag är mitt tips Lars Winnerbäck.


Umeå 17/11?        2007-06-12 | 21:00:41

Allmänt 070612

Jag är i Dorotea denna vecka också för att jobba.. längtar typ snart ihjäl mig till nästa torsdag då detta jobb är slut så jag får börja jobba nå dagar på dagis istället. Sen längtar jag till hoting och min lilla Per;P


I helgen som var så tog vi det mest bara lugnt. Fredagen tillbringade vi ute på sjön i en gummibåt. Per slutade tidigt och det var skitfint väder så vi tog en sväng på sjön och sen badade vi. Ska lägga in kort på det sen för det ser rätt lustigt ut för jag sitter typ i luften för båtmotorn var rätt tung på den där båten så den pekar rätt upp:P
Lördagen var vi hos Ida och Fredrik ett tag och sen när dom skulle till Brattbäcken så ragga vi en jäkligt frän bil ett tag. Sen for vi och köpte en stooor påse godis och hyrde två filmer - Allt om min buske & Silent scream.


Ikväll har Ida, Sara, Emma, lilla Nova och jag varit på Statiol. det var kul. Sen var vi hemma och hos Emma och det var ju också kul:)

Nu ska jag ta och ställ inför i morgon och sen pollimasa ett tag innan jag ska sova.

puss hej        2007-06-07 | 15:45:14

Allmänt 070607

Hej å hå, nu har man jobbat färdigt för denna vecka.
Ska snart gå och handla någon mat och sen fara till Hoting. Ska bli så skönt att fara hem ett tag.


Igår på vägen till Bingon såg momma och morfar 2 björnat mellan Dta och Avaträsk. Kul för morfar som aldrig sett nån björn.


Surströmmingen igår smakade mumsfillibabba!


Annars bra.Puss hej        2007-06-06 | 12:01:00

Allmänt 070606

Sveriges nationaldag. Det var väl roligt.


Igår kom skattepengarna. Jag gjorde en till betällning från ellos i måndags så det va bra att få lite extra tillskott i kassan.


Idag var jag upp tidigt. Har redan hunnit varit i stugan och fiskat lite och sen hälsat på momma och morfar!:)Min man ska fara till Kiruna och jobba på semestern. Fun LIGHT! jag blev jätteglad!

Det kanske blir surströmming till middag idag, gott va?


PUSS HEJ        2007-06-03 | 15:02:15

Allmänt 070603

Jag har gjort världens latgrej nu. Lagt mig i sängen under täcket med datorn på magen. Men har man bärbart och trådlöst ska man ju utnyttja den nån gång!


Dopet igår va superfint och lilla Nova var finast av allt!:)
Jag ska snart fara till Dorotea jag men först ska jag vila lite.Puss hej        2007-06-01 | 14:41:32

Allmänt 070601

Ääääntligen fredag och äntligen hemma i Hoting igen! Ska verkligen bli skönt att få va hemma och ledig några dagar nu.
Planerna för helgen är att vi ska på dop i morgon vilket både jag och Per ser fram emot. Annars har vi inga speciella planer men jag är sugen på att fara ut på sjön och kanske försöka sig på nån gädda:P


Nu ska jag iaf ta tag i nån slags storstädning av lägenheten. Har blivit en del slipdamm efter all slipning av köksluckorna så det måste bort.


Angående beställningen från Ellos är jag nöjd med allt!

TREVLIG HELG!

Puss hej

RSS 2.0