2010-10-29 | 11:30:56

Magsjuka och hosta

Efter jobbet igår fick jag inbillningsmagsjuka. Varje gång det går magsjuka lyckas jag få det:P Som tur är så går det sällan över till vanlig magsjuka.

Helgen kommer väl till stor del att bestå av jakt. Får se om jag orkar följa med. Är inne på 4:e veckan med hosta nu och Per är inte så nöjd med hostningen ute i skogen.

Och vad det gäller kommentarer så publiceras bara noga utvalda sådana.
        2010-10-24 | 12:31:51

Vem är tjuven?

Jag var ut med fågelmat och en talgboll. Det tog inte ens 30 minuter innan talgbollen var spårlöst försvunnen. Jag misstänker en kråka! Det är nog tacken för att jag var snäll och matade kråkbebisarna i somras....


Vi härdade ut heeeela dagen igår. Vi tog ikea sist och därifrån tog vi oss nog inte förrän strax innan stängning(19.00)
Shoppingen gick bra, frågar man kontot gick den dåligt. Sen hittade jag inga gardiner och jag är desperat så nu fick jag sätta mig och beställa från jotex. Däremot får jag vänta en månad till pga sent leveransdatum. Surt!


Nu ska jag ut med en ny talgboll och sen bära ut lite ved från garaget. Per är och delar kött så när han kommer hem så har vi lite styckning framför oss.
        2010-10-22 | 13:44:37

Första "julpysslet"

Nu har jag pysslat. Ska fila lite till på rosetten men sen är den första klar. Sen har jag bara 9 stycken till att göra innan jag är klar. En del av dom ska få ingå i mitt första julpyssel som jag ska börja med efter helgen.

I morgon åker vi till Sundsvall. Kanske tar vi med oss den magsjuke men jag är inte så sugen på magsjuka just nu så vi får se hur det blir med den saken:P

Nu ska jag hämta tillbaka soptunnan, hämta post, hänga tvätt och sen laga mat och invänta min sambo.


        2010-10-20 | 14:37:21

svammel

Igår kväll vart det Ström för att besikta bilen och på hemvägen blev det att byta däck vilket var tur med tanke på snön som kom i natt.
Ikväll blir det Dorotea för att Per ska se över systers hus:P
Alltså hinner det bli torsdagkväll innan vi KANSKE(brukar alltid dyka upp nått oväntat) kan börja med trappen. Jag som hade en förhoppning om att det skulle vara klart efter den här veckan. Hum...


Till helgen kanske vi åker en sväng till Sundsvall. Jakten har tagit en litet uppehåll och det gäller att passa på. Jag måste titta på kök och bestämma hur jag vill ha det i mitt kök.
Ett annat måste att köpa är nya gardiner. Är så spyless dom jag har i tvrummet så jag vill knappt ha persiennerna uppe. Tror jag ska satsa på plommonfärgade.

Nu ska jag ta tag i skurning av väggar på toaletten. Kuuuul.
        2010-10-17 | 10:47:32

Förkyld på älgjakt

Per var inte så jättenöjd över att jag ibland var tvungen hosta igår. Idag är jag därför hemma och försöker bli av med förkylningen. Igår glömde jag tyvär kameran annars hade ni fått sätt fina kort på en död älg:P Det enda jag fick till nu varsuddiga kort på en badande jägare som simmade efter en älg.


Nu tror jag att jag ska sätta mig ner och titta igenom slöjddetaljers katalog. Är på jakt efter rundstavar i olika storlekar och har ett svagt minne av att de ska finnas där. Iår MÅSTE jag hinna med lite julpyssel...
        2010-10-14 | 17:07:19

Hallgovlet

Det var underbart att komma hem från jobbet i dag och det låg en matta på golvet i hallen. Det blev verkligen kanonbra och jag är mer än nöjd:)
        2010-10-13 | 18:11:23

Toppen!

I morgon kommer mattläggaren. Fattar ni hur skönt det ska bli att äntligen få ett golv? Vi har nämligen varit utan rätt så länge..

Nu håller jag på att baka lite biskvier. Hoppas jag lyckas!        2010-10-11 | 15:08:32

Tapeter?

Jag måste välja tapeter men jag har totalt slut på idéer. Per vill inte lägga golvet förrän det är tapetserat så just nu är renoveringen i viloläge tills jag hittat några tapeter. Gula, svarta, blåa, rosa... ingenting är bra nog:P        2010-10-08 | 13:26:23

Present

Nu är Per på väg hem och det ska bli hur underbart som helst. Inte nog med att han kommer hem, han har även med sig en present till mig. Ända sen igår då han sa att han köpt den har jag varit nyfiken på vad det är och nu är jag så nyfiken så jag spricker snart:P Men.. inte länge kvar nu tills jag får se:)

Ikväll blir det tapetsering. Resten av helgen består nog mest av jakt. I alla fall för Per. Jag har blivit lite småförkyld så jag tror jag hoppar över. Fast jag är jäkligt sugen så jag kanske följer med på en kortare sväng ändå, vi får se.

        2010-10-02 | 07:33:58

Underbart

Vi hade ett underbart dygn i Östersund. Hotellet var skitfint och vi åt världens godaste mat. Tror nog aldrig jag ätit så gott förrut?

Nu är vi hemma igen, tillbaka till denna hemska byggarbetsplats.


RSS 2.0