2010-03-31 | 20:34:00

Såld

Nu har vi sålt lägenheten= SKÖNT!


Idag har vi varit ute och fiskat. fick bra med abborre och sen fick jag en gädda. 10 saxar har vi ute nu som vi ska kolla varje morgon i hopp om en riktig bamsegädda.




        2010-03-30 | 12:59:17

vi längtar

Ikväll kommer Per hem och MissCat och jag längtar jättemycket. I morgon åker saxarna ut. På söndag blir det fisketävling. Sen ska vi försöka hälsa på mamma och pappa också.

Tror att lägenheten är såld nu. Känns bra med en extra slant till renovering.

Nu är det storstädning som väntar.




        2010-03-28 | 21:54:43

Fångarna på fortet

Läste nyss på aftonbladet.se att Fångarna på fortet ska börja igen. Det ska bli spännande att se. Kommer man tycka att det är lika bra som man tyckte när man var liten? Hoppas!



        2010-03-28 | 19:07:58

Mättad

Efter 3 timmars sömn ska man inte fara till Sundsvall och försöka hinna med så mycket som möjligt på en dag. Halv 11 var vi hemma i Hoting. Innan det hade vi varit på Björkan och stornäset och jag kände bara blä över allt så ingenting vi köpt tog vi med oss till Hoting.
Jag är såååå mättad som man kan vara på allt som har med shopping att göra. Ikea tog vi sist av allt och de var stället där jag kändes minst stress.
Dröjer förhoppningsvis länge tills näste gång vi ska dit. Fast vi lär nog ska måste dit igen om va 3 månader. Stor suck just nu men förhoppningsvis hinner man bli taggad.

Per har åkt i väg till Umeå för att dra vidare till Luleå i morgon bitti. Jag och Misscat är ensam några dagar men sen får vi lååång helg tillsammans:)

Några saker vi köpte igår var:

 




        2010-03-27 | 05:56:24

Att välja sina tillfällen

Han väljer sina dagar väl den gulliga katten vi har. Jag hade skitsvårt att somna igår vilket säkert berodde på vetskapen om att jag skulle upp tidigt idag. Somnade strax innan 1. Sen bestämmer sig katten för att spela ut hela sitt register med början 04.12. Klockan 04.45 levde han om så pass mycket att tillochmed Per vaknade(han är annars döv när han sover)
Jag tog hursomhelst täcket med mig och satt mig vid datorn rätt tidigt i morse då jag insåg att han aldrig skulle ge sig.
Nu är det iaf dags att göra sig i ordning. Vet ni va katten gör? Han sover som en stock!




        2010-03-26 | 12:59:11

Äntligen fredag

Ja, äntligen är det fredag. Det innebär jag att det är lördag i morgon och vi ska då åka till Sundsvall. Det blir nya tvrumsmöbler och en inredning till tvättstugan. Hoppas bara att den tv-bänk vi bestämt oss för finns kvar.

Just nu inväntar jag katten. Tänkte han skulle hinna kissa innan jag går på affärn och handlar nån mat. Ikväll blir det salamifylld fläskfilé. Det är mumma det!




        2010-03-25 | 14:41:23

Film

Igår kväll såg vi på senaste Wallanderfilmen- Vålnaden. Den var bättre än det senaste filmerna men det kan ju bero på att det var längre mellan filmerna denna gång? Kanske hade man börjat sakna karaktärerna eller också var det helt enkelt så att förväntningarna inte var så höga. den var hur som helst helt okej.




        2010-03-24 | 14:01:40

Födelsedag

Idag fyller pappa år så när Per kommer hem från jobbet åker vi till Dorotea med paket. Vi skulle även bli bjudna på mat och sen får vi hoppas på tårta:)


Igår gjorde vi adressändring och sen la vi ut lägenheten till försäljning. KOM OCH KÖP!
Sen ägnade vi resten av kvällen åt att titta på olika sorters golv. Vi har bestämt oss för att det blir parkett på övervåningen och sen blir det klinkers i hall och tvättstuga.

På lördag åker vi på IKEA/Birsta. Bara att hoppas att vi får med oss massa fina saker hem. Ny tv-möbel och nytt tvrumsbord ska vi försöka köpa. Ska ska vi titta på lite olika matbord+stolar för att få lite förslag inför framtiden.

Idag har jag surfat runt på olika inredningssidor och har hittat många olika med mycket jag vill ha vilket jag inte är så förvånad över:P
En sida som jag tror jah kommer beställa från framöver är DENNA.





        2010-03-21 | 14:06:00

Helgen

Helgen har gått oväntat fort och nu är äntligen Per på väg hem. (Hoppas han skänker fisken till bättre behövande)

Detta är vad jag gjort i helgen:

  




        2010-03-21 | 14:03:03

Promenad i solen

I onsdags tog vi en promenad på sjön. Solen sken och det var helt underbart!


Här väntar Ricky, Roy och Per på mig. Isen sprack precis där jag gick så jag vågade knappt gå och hamnade därför lite efter.

     

Hundarna tyckte nog det var varmt för dom gjorde allt för att hitta lite snö att antingen äta eller rulla sig i.




        2010-03-20 | 11:18:21

Skillnad?



Är det skillnad på män och kvinnor ändå?




        2010-03-18 | 19:08:43

Ointressant info

Per åkte till fjälls idag och blir borta till söndag. Tur jag var på jobbet när han åkte för annars tycker jag det känns så hemskt.

Ja, vad ska jag hitta på i tills på söndag? Jag ska hoppas på skitväder så jag inte behöver må dåligt över att ha kojdagar. Sen tror jag att jag ska plantera om blommorna och sen planera(eller fantisera kanske?) inför resan till S-vall nästa helg.


Nu blir det hockey ett tag framöver.




        2010-03-16 | 13:57:43

2012

I helgen såg vi 2012 och jag säger inte mer än att det var en jättebra film med helt otroliga scener.
Se den!


Bild




        2010-03-15 | 10:23:37

Vecka 11

Den här veckan jobbar Per bara 2 dagar. Sen är han ledig onsdag och på torsdag förmiddag åker han bort och fiskar och kommer hem på söndag. Kommer bli dötråkigt.

I helgen har vi varit ute och fiskat. Eller iaf åkt skoter till en sjö för att göra ett försök men då jag höll på frysa ihjäl båda gångerna så vart det inte mycket fiske för min del. Några abborrar och en gädde blev det iaf. PÅ lördag eftermiddag/kväll var Pers mamma och pappa här på middag.
Sen såg vi en skitbra film igår kväll som jag ska berätta om senare.

Nu ska jag stryka tvätt och sen renbädda sängarna och sen får jag se vad dagen har att erbjuda.




        2010-03-13 | 10:56:04

Vem/vilka ska vinna?

Hoppas verkligen inte Anna Bergendahl vinner. Då kan det bli pinsamt i Oslo. Den låt i startfältet som jag tror har störst chans i Oslo är Kom med Timotej. INTE för att det är min favorit för det är det verkligen inte(jag har ingen favoritlåt detta år). Anledningen är att den har mest likheter med låten som vann förra året. Oftast är det samma typ av låt som vinner 2 år i rad.


Bilden är från deras blogg.


Vem/vilka vinner?




        2010-03-13 | 10:44:46

Förberedelser

Har förberett maten nu hela morgonen och nu ska jag strax ut i det fina vädret. Kanske lyckas man få någon abborre på kroken?
Ikvällblir det middag med Pers mamma och pappa.

Förrätt:
Krustader fyllda med skagenröra

Varmrätt:
Rådjursgryta med dillkokta potatisar
alt.
Mangokassler med ris

Efterrätt:
Vit chokladmousse med NonStop-karameller och kiwi




        2010-03-10 | 13:00:16

Påskljus

Har den senaste tiden gjort väldigt mycket ljus men det har hela tiden varit enfärgade så det är inget jag har orkat visa. Nu senaste gjorde jag dock ett ljusgult ljus och eftersom jag hade väldigt många små påskbilder tyckte jag det passade bra att använda dom nu istället för att fjutta med en liten bild på varje ljus.

Det var ett väldigt pyssligt och pillrigt göra men tillslut vart det ändå ganska bra. (bättre än bilderna visar):
  

Och sen vart det ett sånt här:




        2010-03-10 | 11:20:50

Tips

Den senaste boken jag läste var Hypnositören som är skriven av Lars Kepler. Den var riktigt bra och den slutar faktiskt lite extra intressant om man är ifrån Dorotea.
Så..LÄS DEN!



Sen har vi den senaste tiden sett några filmer som varit halvbra. Bröloppsfotografen tyckte jag var halvbra och Per tyckte den var jättebra. Sen har vi ju självklart sett både senaste Beck och sen sista Millenium-filmen. Om Beck var vi båda överrens om att det inte var Beck. Den var totalt olika alla andra filmer men ändå bra på något sett. Om Luftslottet som sprängdes kan jag säga att jag tycker den var den "sämsta" av de 3 filmerna men långt ifrån dålig för det. Den var dock inte lika spännande som det två första men ändå skönt med ett riktigt slut så man slipper vänta på fler uppföljare som blir sämre och sämre.

 

Och på tal om uppföljare har jag totalt missat att Saw VI kommit ut så den fick jag skynda mig och beställa i helgen som var. Innan den kommer hoppas jag på att få möjlighet att se Saw V en gång till så jag får en liten uppdatering.




Alla bilder från cdon.com




        2010-03-07 | 20:33:07

Liten uppdatering

Jag sitter och läser en superbra bok. Per visslar i köket samtidigt som han knäcker ägg till min äggtoddy.




        2010-03-02 | 09:57:57

Cuba red

Har just påbörjat en e-bok. Läser Bodil Mårtenssons Cuba red. Hoppas den är bra. Är dock lite svårt att sitta vid datorn och koncentrera sig på att läsa när man hela tiden kommer på massa andra roliga sidor man vill kolla in.

Idag var jag uppe klockan 5 och kokade kaffe till Per och ordnade så han kunde åka till Vännäs. Tragiskt nog första gången på väldigt länge som MissCat sovit enda till nu.

Detta är förövrigt en skittråkig dag eftersom jag vet att inte Per kommer hem och att jag måste gå och lägga mig själv ikväll.





        2010-03-01 | 17:07:32

04.37

Ja, imorse sov MissCat hela 32 minuter längre än igår. Vilken lycka! Nä, jag börjar bli galet less.


Idag har vi fixat lite smått och chechat läget å så. Sen åkte vi en sväng till Ström och handlade. I morgonbitti tidigt som attan åker Per till Vännäs och jag får vara själv ett tag. Inge kul att sova själv men..

RSS 2.0