2011-05-30 | 11:46:46

110530

I morse vid 4-tiden åkte Per iväg. Han blir borta i nästan 2 veckor vilket är fett tråkigt.. men ger fett med pengar. Jag och Ines kommer längta ihjäl oss efter han. Vi saknar han redan..
För pengarna blir det renovering, bland annat ska jag få en ny tvättstuga:)

Nu ska jag se om Ines vill sova en stund.
Hej då




        2011-05-16 | 15:46:15

Sprattelfia

Har i en veckas tid försökt knäppa kort på piga som går att använda till tackkorten. Jag har nu gett upp för hon kan inte ligga eller sitta still i 5 sekunder så det lyckas alltid bli en hand för ansiktet eller en fot som täcker hela magen. Nu får det helt enkelt bli ett kort ur arkivet och sen får hon ha vilka kläder som helst på det:P

Hon är verkligen jätterörlig och har nu börjat dra sig åt olika håll om hon ligger på magen. Sitter hon i knäet håller hon nästan på att sprattla sig loss så man får hålla i ordentligt:P

Sähär ser det oftast ut:






        2011-05-15 | 12:13:07

Ta lärdom

Om man tittat på ESC de senaste åren kan man dra visa slutsatser. Att skicka en snygg kille med snygga kläder och bra dans är att skicka ett bra nummer. Då går det automatiskt mycket bättre än att skicka en tjej i fula kläder och mesig låt.


Per är i Sverige nu men har några mil kvar tills han är hemma och ska gosa med mig och piga. Ikväll blir det förmodligen hockey? Eller mest troligt BB. Nu ska jag förbereda nå älgkött.




        2011-05-14 | 12:10:44

Hypnotisören

Läste just i aftonbladet att boken Hypnotisören som Lars Kepler skrivit ska bli film. Det är en bra bok och med Mikael Persbrandt i huvudrollen så måste väl filmen ha hög potentia till att bli kanonl? Ska även bli spännande att se hur miljön återspeglas i filmen då boken utspelar sig lite i mina hemtrakter.

Läs boken- den är bra!






        2011-05-14 | 11:34:46

Less BB

Jag är inte less på att titta på Big Brother. Jag är less BB´s räddaGurkanuppdrag. Denna vecka har det varit tydligare än någonsin att BB försökt göra allt för att rädda kvar Gurkan.
De gjorde allt för att Gurkans lag skulle vinna. Varför välja dragkamp? Det kändes ju som en solklar seger för Gurkans lag men de andra laget var smartare. Otur BB!
Hade Gurkans lag vunnit hade ALLA i det laget fått immunitet.
Nu vann det andra laget och då nomineras alla för att Gurkans ska ha störst chans i fortsättningen eftersom det är en ur den "andra gruppen" som kommer åka ut.
Om inte BB kommit på detta med att tävla om en imunitet så hade Christian och Gurkan varit nominerade och då hade Gurkan åkt.
Den där miniGurkan som var med i veckan sökte BB efter för flera veckor sedan. Vad hade hänt om Gurkan åkt ut innan denna vecka? Det hade nog BB ordnat på något vis..
Ut med Gurkan nu. Han snackar överlägset mest skit och det spelar ingen roll vad de andra gör/säger så är det dåligt. Hade dom gett imuniteten till Gurkan igår så hade han vänt det till något dåligt också.


Hej då




        2011-05-12 | 11:57:35

Fiskeresa

Per har åkt iväg till Norge på en fiskeresa. Gänget åkte strax innan 5 i morse och kommer hem på söndag.
Fick denna bild när dom skulle till att passera gränsen:


Ser kallt ut...


Nu ska jag försöka hinna putsa ett fönster innan pigis vaknar.




        2011-05-04 | 12:23:12

En lodare

Igår blev pigis 2 månader. Just nu sover hon men ska strax bli påklädd för vi ska iväg och väga, mäta och sen uträtta lite ärenden på byn.

Under påsken såg hon ut såhär:

En lodisupprullad mössa och solglasögon från faster.


RSS 2.0