2007-08-31 | 11:36:24

Allmänt 070831

Sista augusti i dag, i morgon är det september och höst:P


Jag köpte faktiskt inga kläder alls när jag va i Ö-sund. Tur va det för jag fick ett sms av syrran sen att det kommit ett paket från H&M med lite kläder till mig. En sak jag undrat över är vad "alla" har emot akryl? Mina favorittröjor är nämligen de med 100% akryl. Så om det är något dåligt med de tröjorna vore det snällt om någon berättade för mig så inte förstår detta:P
Vad händer i helgen då? Ingenting som vanligt skulle jag tro..Sen till veckan blir det älgjakt. Fast jag lär nog bara följa med ut 1 eller 2 dagar:P


Nu ska jag pollymasa!

Puss hej        2007-08-28 | 18:45:52

Allmänt 070828

Idag har jag varit en sväng till Ö-sund med Ida. Mycket spännande måste jag säga.. haha!
Blev inga kläder, bara massa småkraffs(smink, smycken m.m). Ida köpte nya fiskar. Jag är faktiskt riktigt sugen på att skaffa 2 fiskar:P


Sitter och väntar på sjukhuset nu. Missade halva igår för Per hade varit och bytt kanal från tv3 till tv6 och jag märkte ingen skillnad så jag missa som sagt halva.


Igår klippte Sofi mitt hår och Ida färgade det. Trivs mycket bättre i mörkt hår! Tack flickor!

Snart börjar älgjakten också. Måste ta och beställa ett par skor ikväll så jag hinner få dom innan det blir allt för kallt med bara stövlar och tjocksockar..

Nu ska jag lägga mig i soffan och pläddra igenom directtrade innan sjukhuset börjar.

puss hej        2007-08-25 | 18:26:07

Tips!

Har sett filmen Bordertown och tyckte den var riktigt bra. Den är baserad på en verklig händelse och sånna filmer är mina favoriter. Sen är det ju ett plus att JLO har huvudrollen, kanske inte världens bästa skådespelare men en otroligt vacker kvinna. Rå och tragisk film..
Bild: brafilm.com


        2007-08-21 | 19:08:44

Allmänt 070821

Tänk så roligt allt va för i tiden. Jag var tvungen gå in på Sofis pixbox för att titta hur jag såg ut i mörkt hår och nu har jag bestämt mig för att klippa mig och färga håret och det väldigt snart! Såg rätt anorlunda ut på den tiden- Ida var ljushårig och jag mörkhårig och nu är det tvärtom. När jag tittade på alla korten så minns jag hur roligt allt var:P Nu är helgernas nöjen att städa, diska och tvätta.


Jag snodde några kort från Sofi (hoppas hon har överseende med det) :


                      2007-08-20 | 18:12:30

Allmänt 070820

Jag är superdupertrött!
Kom sent i säng i fredags och sen vart det upp tidigt på lördagen för att fara till Umeå med Emma och Mille. Där fick man shoppa lös en hel dag. Efter det blev det lite förfest hos Sören innan vi for vidare till Brattbäcken. Söndagmorgon blev man väckt 08.30 av en helt galen Markus som skrek och dansa(?) runt i våran lägenhet i 2 timmar. Idag har jag jobbat så ja, jag är trött!


I morgon börjar björnjakten för den som är intresserad.


Nu ska jag ta och fundera ut vad det ska bli för middag resten av veckan.


Puss hej        2007-08-16 | 21:25:43

Allmänt 070816

Bockjakten har börjat idag för den som är intresserad(typ Per).


Känns så superskönt att det är fredag i morgon. Lite oturligt jobbar jag över dagen så det blir säkerligen en seg dag men jag lär nog överleva den med tanke på att det är fredag sen och långledigt.
Helgen ska tillbringas med film på fredagkväll(trots att Per tjuvkikat så är han tvungen att se filmen igen). Sen på lördag blir det en ragg till Umeå med Emma och Mille. Sen på kvällen kanske man tittar förbi hos Sören(om man törs?)


Nu tror jag det blir till att pollimasa(nån som vet vad jag menar?) ett tag och sen blir det nog sängen å lite sömn.


Puss hej        2007-08-14 | 19:41:52

Allmänt 070814

Har nyss gjort en beställning från H&M. Blev mest sockor å småkraffs. Innan beställningen så betalade jag kkläderna jag beställt från Ellos. sen så väntar det en del räkningar i Hoting också så det blev en onödigt dyr månad. Ble!


Funderar på att dra på hockey den 25 sep. Då ska jag shoppa lite innan. Är så perfekt att shoppa då för då sätter sig pappa och fikar nånstans och jag får gå helt själv utan stress och det är nog det bästa om man ska shoppa.


Jag är i Dorotea och gör ingenting. Per är på skjutbanan. Ska nog ta och stryka lite tvätt åt mammi i brist på annat att göra. Men först ska jag sätta mig och leta efter ett par rejäla skor som Per ska köpa åt mig.


Puss hej
        2007-08-11 | 11:50:00

Allmänt 070811

Är hemma i Hoting nu. Ensam. Per är och jobbar så jag får passa på att dona lite hemma istället. Städa gjorde jag igår medans han var på jaktmöte men det finns 1000 andra saker som måste göras som jag kan roa mig med medans jag är själv.

Har nyss förberett middagen(grillat) och gjort en massa matdosor till Per så han har nån mat till veckan.


Det var hur skönt som helst att få sova i sin egen säng inatt. Var hur flera veckor sen sist.


Jag var hur sugen som helst på en fisketur ikväll men nu är inte vädret det allra bästa. Är mer ett sånt väder som gör att man bara vill sitta framför tvn och svulla isället. Det är ju inte Pers favorit så jag antar att det inte blir av utan att det blir nån utaktivitet istället trots vädret.


Nu ska jag dona vidare innan det är dags för tvättningen.


Puss hej
        2007-08-09 | 12:16:39

Allmänt 070809

Tyckte det var dags för en liten uppdatering. Sitter på jobbet och har rast så jag ska lägga mig och vila så det blir ett kort inlägg.


Igår var Per och jag på bingo med Emma och Mille. Ingen vann vilket var vääääldigt surt:P
Stockholm hann man med förra helgen också. Flygresan ner gick bra med bilresan hem var jobbig. Blev inte mycket sömn den helgen så denna vecka har varit tröttsam på jobbet.


Till helgen är vi bjuden på dop i Sundsvall men jag tror nog vi tackar nej. Per sjuk och jag trött så vi blir nog hemma och myser istället. Kanske blir nån fisketur?Puss hej


RSS 2.0