2007-09-26 | 12:16:09

Tips!Nina Frisk. Egentligen vet jag inte om den är nog bra för att vara ett tips? Alla pinsamma situationer i filmen gör ändå att jag tipsar om den. Slutet gör att jag inte tycker det är en toppen film men annars är den absolut godkänd.
        2007-09-25 | 16:56:18

Allmänt 070925

LESS, TRÖTT & BLÄÄÄÄÄÄ!!!!        2007-09-21 | 11:07:34

Allmänt 070921

Då var det fredag igen då.. Städa måste jag göra idag. Kul!
Annars blir det nog lugnt i helgen. Kanske följer med en sväng ut i skogen om det är bra väder.

Veckan har varit knepig. Jobbat måndag och torsdag. Onsdag hade jag tvätttid och var tänkt att storstäda. Det sket sig för det var strömavbrott. Hela dagen var aptråkig och jag höll på slutet att nästan klättra på väggarna. Sen såg jag och Per på Wild Hogs tidigare i veckan också. Den var sådär.. inte riktigt min typ av film.

Nä nu måste jag ta tag i städningen så det blir gjort nån gång.Puss hej
        2007-09-18 | 12:54:56

Allmänt 070918

Ja.. Var iaf trevligt hos momma och morfar på middag i lördags. For hem rätt tidigt och satte igång med att stycka kött. Sen bar det iväg ut i skogen för älgjakt på söndag. Var rätt less innan slutet men jag är änd¨glad för att jag följde med ut. Senare på eftermiddagen kom Emma och Mille förbi på fika och surr:)


Igår blev det jobb. Idag har jag röjt undan lite i lägenheten och sen när Per kommer hem från jobbet ska vi dra till strömsund. Till vet med Arro och sen kanske vi hinner kolla efter ett par skor åt mig.
Idag ska jag förresten göra pajen som Sören tipsade om i sin blogg:)Nu ska jag röja vidare innan jag ska snegla lite på fotbollen.


Puss hej        2007-09-15 | 12:25:11

Allmänt 070915

Per är och jagar älg. Jag ska ta och duscha och se om jag hittar några kläder att ta på mig. Sen ikväll ska vi till momma och morfar och käka middag.


Jag beställde iaf nya gardiner till tvrummet. Hoppas det går fort att få dom för det ser lite hemskt ut att inte ha några gardiner alls i fönstret. Jaja..Allt för nu. Dags att duscha!


Puss hej        2007-09-14 | 12:47:59

Tips!

                                                         


Gillar man Mr Bean älskar man den här filmen. Mr Bean vinner en resa till Frankrike och förstår inte ett ord franska. Hans minspel och kroppsspråk är minst sagt imponerande. Han är verkligen rolig utan att behöva säga ett enda ord. Jag rekomenderar den här filmen till dem som har humor och vill skratta en stund.
        2007-09-13 | 12:30:31

Allmänt 070913

ÅÅÅÅHH!!! Jag är sååå less! Igår blev det ett fönster putsat med mya gardiner uppsatta. Gick relativt bra och helt smärtfritt. Så idag tänkte jag ta ala andra fönster.. men nu ger jag fan i det! Har putsat ett fönster (+vädringsfönstret") vilket gick bra men sen när gardinen skulle upp höll jag på få ett utbrott. Det var ett h-vete att få upp gardinerna. Maken till gardinstång har jag aldrig varit med om.. Det tog MINST EN(!) timme att få upp gardinen och sen när jag såg resultatet såg det för jävligt ut så jag rev ner alltihop igen. Nu ska jag beställa nya gardiner och tills dem kommer ska jag skita i allt vad fönsterputsning heter.puss hej
        2007-09-12 | 11:16:44

Allmänt 070912

Jag har fortfarande värk i benen efter skogspromenade i förrgår. Vasr nämligen så att Per "glömt" sin jacka i skogen i lördags så vi fick gå en promenad och leta reda på den. Beror antingen på den promenaden eller allt spring i trapporna efter all tvättning. Men men...


Igår tog vi det lungt. Ost och kex framför tvn.

Ikväll ska Per far och gräva(leka med grävmaskinen). Jag tror jag ska titta på Mr Bean´s semester.

Nu ska jag fika lite och sen börja putsa fönster och sätta upp nya gardiner.puss hej
        2007-09-11 | 18:16:00

Tips!

                                                                                           


Jag har glömt berätta om en film jag såg för ett tag sen. Music & Lyrics. En helt underbar film enligt mig. Hade inga höga förväntningar på den här filmen så jag blev helt klart överraskad. Jag vaknade tidigt en morgon och tog täcket med mig till soffan och kollade på den och det var nog det perfekta sättet att se filmen på. Jag blev glad av att se den så jag rekomenderar den verkligen!        2007-09-10 | 12:18:17

Allmänt 070910

Just nu längtar jag verkligen till helgen och hoppas ännu mer på att det blir fint väder för då måste jag absolut ut i skogen. Älgjakten är härlig!:)

Jobbade måndag till torsdag förra veckan så först på fredag fick jag äntligen följa med ut i skogen. Jag får alltid ha hand om jaktradion då och sitta och lyssna på alla som surrar. Mycket underhållande! Solen sken och allt var stilla och fridfullt tills det sa pang pang och jag vart som ett barn som inte fått se godis på en månad men nu äntligen fick stoppa en i munnen:P Satt men späningen och väntade på rapport på radion och när den kom kunde jag inte hålla mig för skratt för det lät minst sagt roligt och jag skrattar för mig själv än i dag när jag tänker på hur roligt det lät.
På kvällen blev det jaktfest!Idag håller jag på att tvätta. Exakt 10 maskiner blir det idag. 6 av dom är proppfulla. Mycket roligt!


Puss hej        2007-09-04 | 21:48:10

Allmänt o7o9o4

För en gångs skull hade jag planer för veckan. Skulle städa, putsa fönster, sätta upp nya gardiner och tvätta. Hade även tänkt hinna med 1 eller 2 dagar i skogen och några promenader med Ida. Allt sket sig för jag jobbar istället. Typiskt!

Nu ska jag snart ringa in min beställning från Directtrade. Ska bli kul att få alla dom sakerna:)Annars är det bra. Förutom det att jag saknar min älskling som har fullt upp med att se till att fixa kött i frysen till mig:)


Nu ska jag duscha och sen sova. Är trött, andra dagen i rad nu jag är uppe strax efter 5. I morgon har jag dock sovmorgon men har en känsla av att det kommer bli en lång dag ändå..

Puss hej

RSS 2.0