2010-05-31 | 07:20:36

Var det ett tåg?

Tror jag ser ljuest på tunneln nu och jag hoppas att det inte är ett tåg.


Per jobbar hemma den här veckan så han har åkt på jobbet. Själv sitter jag på golvet och bloggar. Vi har sovit på en luftmadrass i natt. Nu är det mesta nämligen flyttat så det finns ingen säng och inga stolar.

Börjar jobba 9 så nu ska jag försöka hinna få något gjrot innan dess.

        2010-05-29 | 17:24:55

Vart är ljuset

Ser inget ljus i tunneln.. Usch vilken jobbig dag.

Först till dorotea och uträtta massa ärenden, fika på fiket med baby, hälsa på syster med familj, hälsa på mamma och pappa uppe i avaträsk, blåskontroll på vägen hem, upp till tåsjön och hälsa på, iväg på björkan och stornäset och nu är vi i lägenheten och packar. Jävlar va jobbigt det är!
        2010-05-28 | 11:35:19

Sista chansen

Idag kommer Per hem. Det är alltså sista dagen för mig att smygslänga saker. Per sparar nämligen på allt så när han hemma så får jag inte ens slänga en trasig bläckpenna. Hittade just en hel del hemskt fula julsaker som ska få åka i soptunnan. Visste inte ens att dom fanns så dom har förmodligen legat på samma ställa i ungefär 4 år.
Idag kommer mycket att åka i soporna!:D
        2010-05-27 | 22:59:01

Vilket skämt

Vilket skämt av Sverige att skicka Anna till ESC. Eller var det planerat? Kommer ju bli ett rätt dyrt år med OS, bröllop osv så kanske var det meningen att floppa totalt? Ingen kan ju i alla fall vara överraskad över att det inte blev någon final?
ALLA (utom möjligen Ukraina) var klart bättre!
        2010-05-25 | 13:49:39

Tidningspapper

Tidningspapper mottages gärna på Järnvägsgatan 17!
        2010-05-24 | 15:56:44

Dammsugarproblem

Jag måste köpa en ny dammsugare. Är så jäkla sugen på en ergorapido plus men den finns bara i färgen koppar(orange?). Mejlade kundtjänst på electrolux om den kommer komma i någon annan färg men det fanns inga planer på det. Hmm.. ska jag stå ut med en orange dammsugare?
        2010-05-24 | 12:12:31

Katten är borta

Ja, MissCat har flyttat. Han har det bra nu och det känns faktiskt jättebra. I början var det lite jobbigt, speciellt för Per tror jag men nu vet vi att han har det bättre än hos oss så det känns kanon.


Per är i Umeå även denna vecka och jobbar. Blir till att stressa med flytt och sånt under helgerna. Jag hade tillochmed träningsvärk igår efter allt kutande i trapporna.

Det blir ett helt nytt kök. Förmodligen från hth. Satt och rita och skissa igår och det kommer nog bli skitafint.

Nu ska jag packa vidare.
        2010-05-23 | 10:41:15

Flytt

Hela helgen har vi hållit på att flytta. Det ser ut som kaos i huset och det ser ut som ännu mer kaos i lägenheten.
Livet är härligt!
        2010-05-11 | 12:16:17

Trappstegsmattor

Har precis beställt trappstegsmattor. Jag har ett ganska stort projekt på gång som jag börjat planera inför. Trappen ska göras om. Den ska bli vit:) Hoppas bara att det är ett lättarbetat material under plastmattorna som är där nu och som ska rivas bort.
Beslöt mig iaf att satsa på trappstegsmattor då jag är rädd att halka i trappen annars. Tror den kan bli ganska hal efter att jag målat den.
        2010-05-10 | 11:10:45

Garderober

Vi vill ha garderober i sovrummet och eftersom det är snedtak där bestämde vi oss för att bygga egna. Har beställt skjutdörrar från Skånska byggvaror som kommit idag. Verkligen skitbra att beställa därifrån. Priserna är bra och det är gratis hemkörning.

Per och Markus fick skjuta sig en varsin bäver igår:)

På söndag är det sista dagen för katten att få ett nytt hem...

        2010-05-09 | 21:25:11

Bäver

Per och Markus har slipat båten hela dagen. Ljuset i tunneln är ett tåg.

Nu är dom ute och jagar bäver och jag ligger med filten i soffan och ser hockey. Fast just nu har jag datorn och surfar lite istället:P
        2010-05-05 | 11:13:27

Många resor

I morgon ska vi beställa tapeter. Nästa lördag åker vi till Ö-sund igen för att inhandla det som inte blev inhandlat i söndags. På fredag el lördag åker jag till Ö-sund för lite övrig shopping.

I morgon ska vi hälsa på bebisen(?)
        2010-05-03 | 12:10:28

Beroende!

Jag har blivit beroende. Av mjölk! Jag får nog i mig nära 2 liter om dagen och igår när jag endast fick ihop 1 glas till kvällsfikat var paniken nära:P Det blev att skynda sig i morse för att komma iväg på affärn och köpa mer mjölk:)


Igår var vi till stan och köpte golv. Det blev parkettgolv till hela övervåningen. Det ska få bli flytande utan skarvar och trösklar. Hoppas det blir lika snyggt som vi tänkt oss:)
Sen hittade jag tapeter som jag skulle vilja ha till hallen.

Nu ska jag sätta mig och bläddra i tapetböckerna och bestämma tapet till sovrummet. Sen ska jag vila ett tag för jag har blitt förkyld.


RSS 2.0