2010-05-11 | 12:16:17

Trappstegsmattor

Har precis beställt trappstegsmattor. Jag har ett ganska stort projekt på gång som jag börjat planera inför. Trappen ska göras om. Den ska bli vit:) Hoppas bara att det är ett lättarbetat material under plastmattorna som är där nu och som ska rivas bort.
Beslöt mig iaf att satsa på trappstegsmattor då jag är rädd att halka i trappen annars. Tror den kan bli ganska hal efter att jag målat den.


Kommentarer


DATUM: 2010-05-11 TID: 22:15:18
Emma

Ja köket har ju vi också gjort om ganska mycket men det är mest för stunden för vi vill ju eg ha ett lyxigt kök med nya vitvaror & allt :-)



Jo det är ju kul att hålla på men allt tar ju sån tid & det är väl den man saknar mest med två småttingar. Man är nog trött :P Men men å andra sidan så vill man ju inte byta bort det heller, bara önskan om att dygnet hade mer än 24 timmar :P



Ja vår trapp är vit med trappstegsskydd. Den är jag väldigt nöjd med & utan trappstegsskydden skulle den vara väldigt halkig.



Ikväll har vi påbörjat målningen ute. Pust & stön, tur mamma gjorde allt medan vi drack kaffe & hade främmande :P



Ja längtar tills vi får se huset. Förresten har jag sagt att det är dop den 12/6? Du & Per är iaf hjärtligt välkomna, måste skicka ut inbjudningskort :-) Klockan 11.00 iaf!



DATUM: 2012-03-18 TID: 19:07:37
Klara

Skitsnygg sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback