2011-05-14 | 11:34:46

Less BB

Jag är inte less på att titta på Big Brother. Jag är less BB´s räddaGurkanuppdrag. Denna vecka har det varit tydligare än någonsin att BB försökt göra allt för att rädda kvar Gurkan.
De gjorde allt för att Gurkans lag skulle vinna. Varför välja dragkamp? Det kändes ju som en solklar seger för Gurkans lag men de andra laget var smartare. Otur BB!
Hade Gurkans lag vunnit hade ALLA i det laget fått immunitet.
Nu vann det andra laget och då nomineras alla för att Gurkans ska ha störst chans i fortsättningen eftersom det är en ur den "andra gruppen" som kommer åka ut.
Om inte BB kommit på detta med att tävla om en imunitet så hade Christian och Gurkan varit nominerade och då hade Gurkan åkt.
Den där miniGurkan som var med i veckan sökte BB efter för flera veckor sedan. Vad hade hänt om Gurkan åkt ut innan denna vecka? Det hade nog BB ordnat på något vis..
Ut med Gurkan nu. Han snackar överlägset mest skit och det spelar ingen roll vad de andra gör/säger så är det dåligt. Hade dom gett imuniteten till Gurkan igår så hade han vänt det till något dåligt också.


Hej då


Kommentarer


DATUM: 2011-05-14 TID: 20:21:55
Emma

Jaaa jag är så j-vla less Gurkan!!! I programmet i går snackade han bara skit. Han är så rädd för att förlora & åka ur. Han drar in alla i bikten för att snacka skit & även om de som följer med in knappt säger ett ord så fortsätter han med sitt jidder. Men i alla undersökningar som florerar på FB så är ju Gurkan storfavvo & jag gissar ju på att alla som ser BB har FB (förutom du) ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback