2011-02-23 | 13:09:41

Ö-vik

Någon som har vägarna förbi Ö-vik den närmsta tiden och vill göra en god gärning?
        2011-02-21 | 14:21:28

Dagens artikel

Är det inte både imponerade och helt galet på samma gång?!
        2011-02-17 | 16:42:03

17 februari

Systers födelsedag- GRATTIS!

Per jobbar över ikväll. Typiskt när vi planerat en turné i Dorotea. Nu blir den framskjuten på obestämd tid. Stackars Per sitter och tittar på en väg och hungrar ihjäl.
Men i morgon får han ledigt istället så då ska vi göra trappan klar och då kommer före och efter bilder tids nog.
        2011-02-12 | 17:53:40

Service?

Vi lämnade in bilen FÖRRA torsdagen på service. Bara servicen kostar ju en hel del. Sen skulle ett missljud fixas. De beställdes en grej för ca 3000 som skulle lösa det felet. Sen skulle airbagen kopplas bort vilket inte var det lättaste då en massa papper skulle skrivas på och nytt bälte var tvungen att köpas.

Efter att ha ringt och blivit lovad bilen dagen efter ett x antal gånger fick vi äntligen tillbaka den igår. Missljudet fick dom inte till så dom drog ur en kontakt istället och kopplade bort den grej vi ska betala 3000 kronor för. Inte nog med det så går inte bilen igenom besiktningen när den är urkopplad.

Sen är inte airbagen urkopplad än... hann dom inte på över en vecka kanske?


Bara jag som tycker det är märkligt?
Betala 5-siffrigt för att få tillbaka en bil som inte ens kommer gå igenom besiktningen....
        2011-02-06 | 21:07:51

Älgjakt

Vi kom hem från Ikea för mindre än en timme sen. Va tror ni händer nu? Jo, Per får en utryckning. En älg påkörd nånstans i närheten av Backe. I normala fall brukar jag följa med på dessa jakter men när jag hörde att det var skidåkning ca 5 kilometer i djupsnö var det bara att glömma:P Däremot håller Per på för fullt nu med att packa bilen med skidutrustning. Stackars.. man är nog trött efter en heldag i bil och på ikea.


Hursomhelst fick vi med oss nytt köksbord och nya stolar...
        2011-02-04 | 11:33:29

Nyheter

Tänk att jag blev glad nu när jag gick in på aftonbladet.se. För första gången på länge var det inte egypten man läste om allra först utan om en människa som dött. Kul med nyheter!


Nu sitter jag och väntar på att Per ska komma hem från jobbet. Dock var han långt bort så det lär noig dröja. Sen ska vi avnjuta en god middag och efter det bege oss till Östersund.
        2011-02-02 | 15:55:07

Matta

Jag har haft en vit fårskinnsmatta på tvrumsgolvet. Den såg minst sagt hemsk ut efter all renovering här hemma så den åkte in i tvättmaskinen idag men den gick tyvär inte att rädd. Den får nu vara sittunderlag till vårens skoterutflykter.
Jag är nu utan matta men får försöka hitta mig en ny på lördag då vi förmodligen åker till Sundsvall. Jag är sugen på en helt vanlig vit trasmatta men det blir säkert inte det lättaste att hitta.

Anledningen till resan är att vi ska köpa det sista till köket. Nytt matbord+stolar bl a.

        2011-02-02 | 11:34:25

Semlor

Idag bakar jag semlor. Första gången jag gör det faktiskt. Har aldrig tyckt om semlor men Per älskar dom.
Det blir i alla fall semlor med banan och choklad efter ett recept jag tog på ica.

Kanonfint väder ute idag. Egentligen borde man ta sig ut och göra nånting ute men.. det finns ju så mycket att göra inne som måste göras. I slutändan blir det inget gjort någonstans..
        2011-02-01 | 11:33:56

Ensam

Per har åkt iväg för att srkiva en massa prova och jag är därmed ensam tills i morgon kväll. Jag hatar att va själv. Egentligen borde jag ha vant mig eftersom Per ofta åker iväg inom jobbet men.. jag vänjer mig aldrig.

Anonyma kommentarer publiceras inte och iövrigt är jag allmänt dålig på att svara på både kommentarer här och på sms.


RSS 2.0