2009-08-28 | 15:09:47

Mamma och pappa

I morgon kommer mamma och pappa hit på middag. Det blir älg(frysen måste ju tömmas då det snart är dags för påfyllning) och sen blir det lite annat smått och gott.

Per har varit ute i skogen hela dagen. Hunden hittade älg istället för björn så inget vart skjutet.
Jag har gjort bort allt utom dammsugning och skurning som jag sparar till i morgon. Nu ska jag blåsa håret och invänta Per så vi kan åka och handla tillsammans.
Ikväll kanske vi får nån tid över att se Män som hatar kvinnor.        2009-08-28 | 12:43:22

Filmtips

För några veckor sen(känns som det var rätt länge sen faktiskt) såg vi en jättebra film.


Den var verkligen superduperbra enligt mig. Det kom tillochmed en lite tår men då är ju jag överdrivet känslig. Efter filmen satt Per, Markus och jag ett bra tag och diskuterade filmen och dess budskap. Ni borde verkligen se den!        2009-08-28 | 10:18:55

Ny dag nya tag

Känns det som fredag? Absolut inte.
Per är ute i skogen och rastar vovven. Jag ville inte följa med för jag hade bestämt mig för att ha en städdag. Måste bara leta åt krafterna först..

Nu ska jag iaf ringa syster och fråga om hon ska ha något från cchobby eller slöjddetaljer för nu måste jag verkligen få iväg beställningen innan jag bläddrat igenom katalogerna ytterligare än gång. Det börjar ju bli dyrt:P        2009-08-26 | 10:33:06

Ledig dag

Är ledig idag.. från Per. Ibland behövs lite egen tid. Han for på lite björnjakt i morse och jag tog sovmorgon. Igår var jag uppe med tuppen för att följa med på björnjakt.

I den här farten kom Arro första gången jag lockade på han.
Sen var han borta i flera timmar och spårade älg och kom tillbaka såhär:Idag ligger jag på soffan och slappar. Orkar inte ta tag i nånting. Kanske ska vi hälsa på syrran och Enzo och kanske ska vi fara på bingo? kanske kanske kanske..        2009-08-20 | 21:19:53

Kanske dags?

Dagen har bestått av jobb- kvällen av friidrott.
Per ska snart hälsa på mig men jag ids inte följa han till Risnäset för då orkar jag inte upp i morgon.

Slutar tidigt i morgon och sen blir det långledigt TILLSAMMANS med Per vilket är ytterst ovanligt. Han ska upp tidigt som attan för att jaga björn och jag ska ligga i sängen och sova sött. Sen får vi se vad vi hittar på på dagarna och kvällarna. 3 kvällar är dock redan uppbokade men roligheter.        2009-08-17 | 19:20:39

Bock

Bockjakten har börjat för den som ville veta.


Jag saknar musik. Vill kunna bränna skivor. Skitlag!

Första dagen på denna arbetsvecka är avklarad utan problem. Imorgon börjar jag tidigt och slutar tidigt. Sen blir det gos och lek med Enzo:)
Fredag börjar och slutar jag också tidigt och då blir det storhandling med Per och sen att handla målarfärg och åka iväg och måla i jaktkojan. Kommer nog bli supersnyggt:)

Jag har sett en superbra film i helgen. Ska tipsa om den i ett eget inlägg senare i veckan.        2009-08-16 | 15:08:09

Jaktförberedelser

Igår förmiddag begav vi oss på skjutbanan för att Per och hans jaktlag skulle få skjuta sig godkända.

Här är älgen på väg in:Dags att leta hål och trycka på tavlan:


Efter alla var godkända och nöjda åkte vi till jaktkojan för att bygga vidare. Det såg mest ut såhär:(Lite vart det byggt iaf, nu ska det målas)        2009-08-14 | 13:31:55

Helg

Nu är det helg. Per jobbar inte allt för sent och när han hittat sig hem ska jag be han följa mig på färgaffärn här och se om jag hittar lite smått och gott. Har iaf bestämt mig för att färgen i jaktkojan blir blått.

Är skithungrig och översugen på NÅGOT(?) så jag måste verkligen få i mig nått nu innan jag går på affärn för annars kommer jag köpa flera kassar med bara sövel...

Kan ju bjuda på en bild på den fulaste fisken jag sett i hela mitt liv:
        2009-08-13 | 12:17:42

Ikea

Jag vill på ikea. Nu nu nu!!        2009-08-13 | 10:23:56

Inreda

Igår var vi bort till jaktkojan och slet igen. Nya väggar har börjat komma upp och dessa ska sen målas vita. Utgångsläget för inredningen är alltså kanon. Ett tag var jag inne på rosa men jag har nog mer eller mindre lagt ner den idéen då jag tror att det är föga passande.
Lila kanske?
        2009-08-12 | 16:29:16

ett filmtips

Jag tror att jag glömt att tipsa om en film vi såg för några veckor sen så jag tänkte göra det nu.


Bild

Jag trodde den här filmen skulle vara ganska dålig. Kanske var den det också men tack vare sällskapet höll jag på att skratta ihjäl mig ett x antal gånger. Så tipset är att se den med rätt sällskap(någon med sjuk humor):P        2009-08-12 | 11:08:51

Vatten?!

Alltså.. vattnet här i Hoting håller på göra mig galen!
Igår kväll när Per och jag skulle borsta tänderna så finns det inget vatten alls så det vara bara att glömma.
Nu har jag prcis skurat golvet och ska borsta tänderna och då är vattnet alldeles brunt(har ni läst det förrut?). Jag har alltså skurat golvet med brunt vatten.
Idag ska jag lunch med Ida och jag har inte duschat sen i måndags så en dusch är ett MÅSTE. Men frågan är ju om jag inte är renare innan duschen?
Jävla skitvatten!!
        2009-08-10 | 12:09:49

Den härliga fredagen

Igår byggde vi så gott som klart vedboden/förrådet vid jaktkojan. Vi höll som bäst på med att kasta in veden när åsk- och hagelskuran kom. Ikväll ska Per och jag åka dit och fixa det som är kvar att göra.


Håller på för fullt med att tvätta idag. Känns faktiskt lite småskönt att vara ledig en vecka så man får undan lite här hemma.
Har nyligen laddat upp 300 kort och skickat iväg på framkallning.
Tänkte att nån dag i veckan ska jag visa lite bilder från då vi var i stockholm. Nu tänker jag bjuda på bilder från i fredags.


Här äter Markus jordgubbar och grädde.Självklart hade vi med oss lite bubbel


Skål Markus


Markus åker vattenskidor


Träffade fiskare på sjön och passade på att äta kräftor. Här är dock kräftorna på fatet snart slut.        2009-08-08 | 09:05:22

Hääärligt

Igår jobbade jag in min rast så jag fick njuta lite av det fina vädret.
Köpte kräftor och lite skumpa och sen hade vi kommit över lite jordgubbar och grädde. Allt detta avnjöts på sjön mellan allt åkande på vattenskidor och tuben. Så grymt härligt!


Idag blir det först v75 och sen ska vi upp till avaträsk och äta surströmming.


puss hej        2009-08-02 | 11:11:26

Ork?

Vart hittar man orken?

Per åkte igår kväll vid 7 så vi hann ju nästan umgås ett dygn den här veckan. Men.. vi går mot ljusare tider:P Per ska nämligen ha semester snart..

Nu på morgonen har jag städat ur kylskåpet och hejsan vad jag fick kasta mycket. Anledningen till detta initiativ var att Per haft en ost i kylskåpet som det runnit av och som luktade döden.
Är i alla fall skurat nu så nu är det luktfritt. Dock orkade jag inte skölja ur allt som ska kastas och sortera det. Ska ta tag i det senare efter att jag pausat färdigt vid datorn.


Har ju hur mycket kort som helst att visa men jag orkar inte ta tag i det. Ska ju även skicka in en massa kort till framkallning men det blir heller aldrig av. Men nån gång vecka 33 ska det bli av. Då borde jag få tid.

RSS 2.0