2009-05-31 | 21:08:19

Beställning

Nu har jag nyss slängt iväg en beställning på lite kläder.

Och nu tänker jag beställa vädret för sommaren. Det kan få regna och blåsa på veckorna och vara vindstilla och fint på helgerna. Det behöver dock inte vara stekande sol för det, bara fint liksom..



        2009-05-31 | 18:11:37

Båtdag

Dagen har spenderats i båten. Fy fasiken va härligt det är att vara ute på sjön:) Hade jättemycke fika och dylikt med oss:) Har tagit lite bilder med Pers telefon så dom får jag nog inte tag på förrens fredag tyvär.
Vi for i på land för att äta lite smörgåstårta och var precis på väg ute igen för att fiska resten av kvällen men vad händer då? Per blir utringt på jobb i Sollefteå. Så nu är han på väg och lär väl inte vara hemma förrens sent i natt. 4 i natt måste han iväg på jobb igenö. Ibland hatar jag hans jobb...


Nu ska jag leta fina sommarlåtar så vi har nån bra musik i båten. Just nu spelar vi ett band som följde med och det är lite gammalt. Någon som har en bra sommarlåt att tipsa om?



        2009-05-31 | 09:08:06

Impuls

Igår impulsköpte vi en båt. Tittade på blocket på morgonen och sen bar det iväg till Bjästa för ett köp. Bilresan hem var mindre rolig med polis och hela fadderullan. Vet ni hur lång tid det tar att köra i 30 från Bjästa? Jag höll på tröttna innan vi var hemma, vilket blev strax innan 12.

Båten är iaf i sjödugligt skick så vi ska köra med den i sommar och sen i vinter ska den renoveras och målas om. Alla båtprylar är ju så satans dyr så man får väl ta lite åt gången

Nu har jag precis duschat och ska skynda mig och blåsa håret och allt sånt. Nu är det nämligen bråttom iväg på Björkan så vi kan sjösätta båten:)

 



        2009-05-29 | 13:16:51

utslag

usch, jag hatar att ha så känslig hud...


Idag har jag städat och städat. Kom precis ut i från duschen och märkte en hel del nya utslag. Tänk att det alltid kommer fram när man duschar? Sen försvinner det efter nån timme eller så.
Nu ska jag iaf klä mig och blåsa håret innan älsklingen kommer hem. Han borde snart vara på väg tycker jag.
Blir grillat till middag idag och sen kanske en fisketur med Pers kusin. Om vädret tillåter förståss..



        2009-05-29 | 12:31:35

2 filmer

Förra helgen såg vi 2 filmer så jag tänkte tipsa om dem.



Wallander Hämden såg vi och både Per och jag gillade den. Jag hade inte så höga förväntningar men det överraskade faktiskt.


Allt flyter var faktiskt bra. Lite seg i början men den hade bra budskap. Jag hade ju dock velat se slutnumret vilket jag tyckte va lite surt att man inte fick.


BILDER




        2009-05-28 | 19:52:05

Fotvård

Sko sko liten häst(inte så liten men..)






Elsa tyckte det var så jäkla skönt. Låg och grymta som en björn bra länge innan hon till slut la igen ögonen. Rebell stod bredvid hela tiden och var lätt avis.



        2009-05-28 | 14:19:28

förslappad

Håller på med fönsterputsningen och har bara ett fönster kvar nu. Dum som jag var tog jag en paus och satte mig i soffan framför datorn och nu vart jag förslappad. Men.. jag får försöka kämpa vidare..



        2009-05-27 | 15:01:57

Regn är mys

Jag har erkänt för mig själv idag att jag faktiskt gillar regn. Är så himla mysigt att krypa ner med en filt och se på film om det regnar ute. Dessutom känns luften så underbart ren efter att det regnat. Sen stämmer det ju faktiskt att efter regn kommer solsken. Enda gången jag inte gillar regn är när jag är ute i skogen, typ på ett pass eller nått. Då är det otrevligt.


Gjort en kortvecka igen med alla mysiga barn så ikväll ska jag åka hem till Hoting. Har hur mycket som helst jag borde göra men jag tror det är bäst att bara sika in sig på en sak för annars känns det så jobbigt och då blir det inget gjort överhuvudtaget:P  Putsa fönster är nummer ett. Sen kanske baka en kaka och gå över till Pers mormor och fika lite? Fast först måste jag lyckas med nån kaka för den senaste tiden har dom åkt i sopkorgen direkt.

Mycke text och ingen bild. Ikväll kanske det kommer lite bilder.. om jag orkar:P



        2009-05-25 | 20:22:12

Fisketur

Igår tog vi en fisketur på sjön. Här får ni resultatet i text och bild:


Först skulle båten sjösättas för året.



Först kom en liten gädda.

Jäkligt skönt var det att ligga i båten. Slapp blåsten då.



Sen fick älsklingen en öring på 5,5 kg. Jag tror han var lite stolt faktiskt, jag med för den delen;)

I morgon kommer det en massa bilder som jag överfört från kameran och telefonen...




        2009-05-21 | 11:21:56

Tråkigt eller roligt?

Igår var en riktig tråkkväll. Pojkarna skruvade i bilar och jag kallibrerade. Sen var klockan 12 och det var dags att åka hem och sova.

Blir dagen roligare idag månne?



        2009-05-20 | 15:23:00

Segt

När vi bytte bort Robert(boxer) innebar det att vi var tvugna byta modem eftersom vi nu kör tvn via modemet. Detta innebar att vi mer än halverade hastigheten på internet. Det suger verkligen!

Idag har jag fått Wallander- Hämden hem i brevlådan. Med regnet utanför fönstret blev jag sugen på filmkväll. Det kommer dock Per aldrig gå med på. Han ska säkert till jaktkojan och snickra eller nått annat smått otrevligt göra när det regnar...



        2009-05-20 | 15:12:26

Måla?

Har nyss hämtat ut sakerna jag beställt från Panduro. Hade tänkt pyssla lite innan jag skulle börja med maten men nu vart jag jäkligt lat. Orkar verkligen inte gå ner i källaren och hämta målarfärg. Vet inte om det är barna eller vädret som gjort mig så trött nu på eftermiddagen?:P
Nu kör tåget förbi så nu är nog min sambo på väg hem så det är nog lika bra att börja göra biffar..



        2009-05-19 | 08:29:21

Sovmorgon

Idag börjar jag 09.30. Helt underbart att bara kunna ta det lite lugnt på morgonen. Nu har jag iaf suttit tillräckligt länge vid datorn så det blivit dags för lite fika och sen doning.



        2009-05-18 | 17:15:30

Sommarkläder

I helgen har jag granskat min garderob och insett att jag verkligen måste iväg och handla lite sommakläder. Just nu innehåller den bara grått, svart och brunt och det känns inte direkt somrigt. Dock gillar jag inte färg så det lär väl bli en hel del vitt antar jag:P
Per väntar en hel del resepengar och traktamente. Hälften skulle han lägga undan till en ny bil och hälften skulle jag få. Då ska de shoppas nya sommarkläder minsann:)



        2009-05-18 | 10:12:05

hallå bloggen

Idag är det jobb som gäller och jag känner mig sjukt trött. Måste försöka ringa till tandläkaren åt Per igen eftersom tiderna han får aldrig passar när han jobbar borta så ofta.

Nej, nu är det dags att gå. Hej svejs



        2009-05-16 | 23:04:44

röstning

Allt strunt i väntan på röstresultat är så jäkla drygt. 
Tycker det var ovanligt många bra ltåar iår? Eller så är det bara jag som hört låtarna flera gånger innan så jag lärt mig gilla dom..
Nu har jag iaf dragit ner volymen och bäddat ner älsklingen som ska iväg och jobba 3 i natt. Uscha, då sover jag som skönast:P



        2009-05-16 | 10:00:51

ta da

Igår kväll var vi riktigt effektiva. Vi sågade skitmycke och sen for vi hem och fick till internet och tv. Dock är det kablar och instruktionsböcker överallt här nu.

Idag ska vi väl en sväng till Dorotea och sen blir det nog ganska lugnt. Per åker iväg och jobbar vid 3 i natt så jag får nog titta på esc själv..

Nu ska jag duscha och sen väcka Per..



        2009-05-15 | 09:19:15

Förkyld?


Jag tror minsann att fisungen Enzo har smittat mig med en förkylning? Har börjat få lite ont i halsen så snart bryter det väl ut..

Idag ska vi nog hämta ut våra nya kanaler. Sen kanske vi måste åka till Ström ifall det fattas massa kablar och skit..
Går detta fort och smärtfritt ska jag bege oss iväg och såga nya brädor. Sen kanske det blir Avaträsk mot kvällen? (Nja, det sista är ju väldigt osett än:P)

Nu ska jag strax gå och hoppa i sängen så Per vaknar.



        2009-05-14 | 15:18:06

Film

För ca 2 veckor sen skruvade vi ner björnskinnet för att leka med "valparna" (kommer nog kalla dom valpar så länge dom lever:P).
Jag filmade med min mobil så kvaliten suger..




        2009-05-14 | 14:56:21

Dopet

Här kommer några av bilderna från dopet i lördags:


Enzo vill låna bibeln.

(jävligt typiskt att det var ett fönster som bakgrund)







        2009-05-14 | 13:03:04

Oturen vänder

Som tidigare nämnt så misslyckades mina muffins i morse.
Nyligen tänkte jag koka riset till sushin.. Nu är hela lägenhten dimmig och tack gode gud för att vi kopplat bort alla brandvarnare för annars hade det tjutit för fullt här nu. Nu blir det inge sushi ikväll för riset är slut och finns inte att få tag på här i Hoting.
Frågan är ju om jag vågar mig på att göra nått mer idag?
Jag tänker iaf gå och lämna in V75 nu och hoppas på att oturen vänt tills i kväll...



        2009-05-14 | 12:06:19

laaaat

Tror fan jag är lataste människan på jorden idag.

Gjorde choklad- och punschmuffins i morse men dom vart mindre lyckade som dom ligger redan i papperskorgen..
Borde verkligen ta och dammsuga nu men vart ska jag hitta orken till det?



Ikväll kommer iaf Per hem och det tycker jag är mys:)



        2009-05-13 | 21:15:41

morgonstund

har guld i mun.. Eller nått sånt. I morgon kommer iaf Per hem och jag längtar som ett tok!
Vi har absolut inga planer för helgen(vad jag vet om iaf) vilket är oerhört ovanligt för oss. Nått vi bestämt oss för att göra är iaf att laga en middag tillsammans. Vilket kanske inträffat max 2 ggr tidigare:P




        2009-05-11 | 21:38:21

tv-abonnemang

Nu har jag tagit ett beslut. Har bestämt mig för att byta ut Robert(Boxer) mot Viasat via Telia. Valde Viasat guld.
Hoppas för allas skull att jag ska bli nöjd nu när jag valt bort canal+ och all ishockey(mitt hjärta gråter) och dessutom bundit upp mig på 24 månader...



        2009-05-11 | 10:34:37

Planering

Två viktiga samtal är ringda nu på morgonen. Nu ska jag sätta mig och undersöka vilket tv-abonnemang vi ska teckna. Kanske är bäst att fortsätta med boxer? Måste bestämma mig tills ikväll iaf för då ska dom ringa.


Sen måste jag iväg på affärn och köpa blomjord för jag har inte satt om blommorna än vilket jag skulle ha gjort för flera månader sen..
Hinner jag ska jag även putsa fönstrerna idag.




        2009-05-10 | 20:01:59

Olycka

Hände en större olycka här hemma ikväll. Jag trampade i nått kladdigt och backade och såg en stor pöl på golvet och insåg ganska snabbt vad som läckt. Mina silkesdroppar. Det gjorde mig ont för jag har verkligen varit rädd om den flaskan för det är verkligen good shit.


För övrigt är det skittrist att Per åkt iväg igen. Han for iofs iväg redan 3 i natt som var för att komma hem nu i eftermiddag för att packa om väskan och bege sig mot Umeå. Blir förmodligen samma procedur flera veckor framöver.

Nu ska jag se Wipeout.



        2009-05-10 | 12:48:35

Nytt försök

Gör ett nytt försök att ladda upp lite bilder



Vi har gjort brädor. Ser ni att det är början till ett hus?


Sen bjöd Per på en åktur på denna. Jag var rädd...

Senare på eftermiddagen tog vi en tur i skogen med hundarna:

Per testar pejlen.

Arro, Roy och Per

Arro, Roy och Per


Arro och Ricky är ute i skogen och spanar.

Kvällen avslutades med bäverjakt utan kamera.




        2009-05-09 | 10:54:09

Fredagen

Detta är våran fredag i bilder:

och kul som blogg.se är för tillfället så sket det sig...
Nu ska jag ställa mig i ordning för dopet.



        2009-05-08 | 09:45:58

Finväre

Fint väder och vi ska strax i väg och göra brädor. Per väckte mig för en timme sen och sa att det var såååå bråttom. Nu sover han och jag är färdig:P

Hoppas jag får tag i en ram idag....



        2009-05-07 | 15:22:42

äntligen helg

Har slutat jobba för ett litet tag sen och Per är på väg hem från Umeå så snart gör vi helg.
Kanske blir det att göra några brädor i helgen? Kanske att vi far ut och tittar(japp, inte skjuta för bävern kan ta slut) efter någon bäver. Dessa saker beror ju lite grann på vädret..
Men det viktigaste av allt som vi har att göra i helgen är ju att vi ska på dop. Världens bästa Enzo ska jag få några namn:)
Bäst att ladda kameran...



        2009-05-05 | 14:22:21

Fram och tillbaka

Från det ena till det andra och tillbaks igen.
Måste åkte itll Hoting och tvätta hela natten lång. I morgon är det städning som gäller och sen blir det att åka tillbaka till Dorotea för att jobba på torsdag. Åker nog hem tillsammans med Per när han åker hem från Umeå sent på torsdagkväll.
Onödigt mycke info...



        2009-05-02 | 09:32:47

klitid

Från midjan och ner kliar det. Vårknölar är det värsta som finns!

Igår höll vi som bäst på med att göra brädor då Per vart utringd på jobb. Så från halv3 till ca 19.00 jobbade han. Jag följde ju självklart med och var bra sällskap:P Efter det grillade vi på balkongen innan vi fortsatte där vi började- brääädor.

Dagens planer? Jo, kanske en sväng till Dorotea? Annars fortsätter vi nog med våran nya hobby- brädor:D
Per väckte mig för 10 minuter sen och sa att vi skulle skynda oss att åka. Vill vi veta vad Per gör nu? Han sover...


RSS 2.0