2012-10-20 | 12:40:40

Vakuum?

Här är halva framsidan av våran vakuumförpackare:
Då den är alldeles för tung för att lyfta upp och ner på en bänk har Per byggt in den i själva bänken. Därför går den inte att fotografera mer än såhär.
 
Här håller köttfärs på att förpackas. Man lägger färsen(eller annan del, kanske en stek) i en påse och sen tror jag det fungerar så att det först kommer in luft i påsen för att sen suga ut allt. Sist av allt svetsas påsen igen.
 
Ett fryst paket(som blivit vikt i två hörn i frysen) tar ca 20 minuter att tina. Snabbare om man lägger det i vatten.
 

Kommentarer


DATUM: 2012-10-20 TID: 15:56:29
Ulla

Vilken rejäl mat Ines kommer att få i vinter!!!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback