2012-08-06 | 13:04:44

Städat

Har just dammtorkat nedervåningen. Värst var att skrubba rent ytterdörren. Undra varifrån alla svarta fingeravtryck kommer?
 
Nu ska jag komma med ett tips.
På fredag är det 4 veckor sen vi provade dessa:
Rengöringstablett för diskmaskinen.
Och fortfarande efter alltså snart 4 veckor så luktar det skitgott i maskinen. Trots att den blir körd minst 1 gång om dagen och är full med smutsdisk så luktar det gott när man öppnar luckan.
 
 
Behöver förövrigt tips på bra vinteroverall åt Ines. Är redan på jakt.
Även tips på bra höstkläder mottages gärna.

Kommentarer


DATUM: 2012-08-06 TID: 20:08:54
Emma

Har också testat dom där och dom är super. Vinteroverall hade jag kax på Viktor ifjol, han blev aldrig kall eller blöt i den. Syns inte på den att den är använd. Köpte den på kappahl å inte så värst dyr heller. Hoppas allt är bra annars.



DATUM: 2012-08-06 TID: 20:11:24
Emma

Har också testat dom där tabletterna och jag tycker också dom är super. I fjol hade jag en kax overall på Viktor från kappahl. Han blev aldrig blöt eller kall i den, syns inte ens på den att den har blivit använd en hel vinter. Sen ett plus var ju att den ändå inte va såå farligt dyr. Hoppas allt är bra med er.



DATUM: 2012-08-06 TID: 21:51:47
madde

Men finns de där här i Hoting? Rengöringstabletterna alltså :P tycker oftast diskmaskin stinker apa när man öppnar den haha.
Ja Liam ha användt troll första vintern¨å sen didriksson¨å sen gneis eller va de het. Tycker de ha varit bra alla :) smilebutiken.se ha ja handlat från å de tyck ja ha funka bra :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback