2010-03-18 | 19:08:43

Ointressant info

Per åkte till fjälls idag och blir borta till söndag. Tur jag var på jobbet när han åkte för annars tycker jag det känns så hemskt.

Ja, vad ska jag hitta på i tills på söndag? Jag ska hoppas på skitväder så jag inte behöver må dåligt över att ha kojdagar. Sen tror jag att jag ska plantera om blommorna och sen planera(eller fantisera kanske?) inför resan till S-vall nästa helg.


Nu blir det hockey ett tag framöver.


Kommentarer


DATUM: 2010-03-19 TID: 17:08:05
Emma

Jag tycker inte alls att det står överallt att amning är det bästa för barnet. I föräldratidningar speciellt är de otroligt rädda för att ens belysa för- och nackdelar med amningen eftersom det är så pass laddat ämne som det är.



Men slår du på t ex Aftonbladet så lovar jag dig att du kan läsa lika många "Amning är det bästa för barnet" som motsatsen till det. Det beror ju på vad man väljer att läsa. :P



Och sedan till alla som läser allt trams & tar åt sig av det - Get some självdistans. Skulle jag ta åt mig vad som står & händer överallt så skulle jag bli sårad många många gånger.



Det enda som jag håller med dig om är att varje mamma & pappa vet vad som är bäst för deras barn & litar man på att man ger sitt barn det bästa behöver man inte provoceras av det tidningarna eller andra bloggare skriver.



Däremot tycker jag aldrig att man ska ta av någon rätten att få säga att amningen är bäst för den rätten håller på att försvinna ju mer gnat & tjat det är om det här.



DATUM: 2010-03-20 TID: 10:47:26
Emma

Jag tycker verkligen inte man ska få sluta säga att man tycker att amningen är bäst för barnet, det av något är verkligen att kränka en nybliven ammande mamma som kanske kämpar som en galning för att amma för att de tror på det.



Du läste säkert Therese inlägg om amning? Där bland kommentarerna finns det en uppsjö av indirekta påhopp på ammande mammor. Det är verkligen sant som jag skriver att icke-ammande mammor gaddar ihop sig & triggar varandra till att skriva vad som helst för att få oss ammande mammor att "fatta" att amningen inte alls är så bra som vi tror. Det finns flera exempel där man skriver om allergier med tjock text & versaler. Vem vill man dumförklara?



Däremot är det en stor försiktighet bland de som ammar, de poängterar noga & väl att de aldrig dömmer någon, att alla gör som de vill osv.



Nej, det är min rätt som ammande mamma att vara stolt över att jag ammar för att jag tror att det är det bästa för mitt barn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback